Tehran - Jordan.str - East Atefi.str - No24
02126353697
info@vismanpharmed.com

تزریق “واکسن کرونا ایرانی” به ۵۰ میلیون ایرانی تا پایان امسال

تزریق “واکسن کرونا ایرانی” به ۵۰ میلیون ایرانی تا پایان امسال

معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری اعلام کرد بر اساس پیش‌بینی‌ها با استفاده از واکسن‌های تولید داخل، بیش از ۵۰ میلیون نفر ایرانی، واکسن کرونا داخلی دریافت خواهند کرد.

معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری اعلام کرد بر اساس پیش‌بینی‌ها با استفاده از واکسن‌های تولید داخل، بیش از ۵۰ میلیون نفر ایرانی، واکسن کرونا داخلی دریافت خواهند کرد.
به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری تسنیم به نقل از معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری؛ براساس پیش‌بینی‌ها با استفاده از واکسن‌های تولید داخل، بیش از 55 میلیون نفر ایرانی، واکسن کرونای داخلی دریافت خواهند کرد.

9 شرکت داخلی در تلاش هستند تا با به‌کارگیری توان تخصصی و دانش خود، نیاز کشور به واکسن کرونا را تامین کنند. شرکت “شفا فارمد”، “انستیتوپاستور به کمک موسسه فینلی کوبا”، “موسسه رازی”، “شرکت سیناژن با همکاری استرالیا”، “شرکت میلاد دارو با همکاری وزارت دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح”، “شرکت نوآرژن با همکاری دانشگاه بقیه الله”، “شرکت اسوه با همکاری پایا فن یاخته البرز” و “کیاژن آزما”، “شرکت هوم ایمن زیست فناور” و “شرکت درمان گستر رناپ با همکاری آریوژن فارمد” شرکت‌های فعال این حوزه هستند.

واکسن تولیدی شرکت شفا فارمد مبتنی بر مدل ویروس کشته شده تهیه شده است. این واکسن در حال حاضر در فاز 3 بالینی و در انتظار مجوز مصرف اضطراری قرار دارد. همچنین مدل واکسن کونژوگه مبتنی بر پروتئین نوترکیب هم توسط موسسه انستیتوپاستور ایران و موسسه فینلی کوبا نیز محصول دیگری است که در مرحله طی کردن فاز 3 بالینی قرار دارد.

مدل پروتئین نوترکیب موسسه رازی هم در فاز2 بالینی قرار دارد. مدل پروتئین نوترکیب شرکت سیناژن با همکاری کشور استرالیا نیز، دیگر واکسنی است که به فاز 2 بالینی رسیده است. دیگر واکسن این حوزه مبتنی بر مدل ویروس کشته شده شرکت میلاد دارو نور با همکاری وزارت دفاع است که در مرحله اخذ مجوز فاز 2 بالینی قرار دارد.

واکسن مدل پروتئین نوترکیب نوآرژن با همکاری دانشگاه بقیه الله نیز به مرحله بررسی پرونده در سازمان غذا و دارو و دریافت مجوز فاز 1 بالینی رسیده است. شرکت اسوه نیز به میدان آمده است و با جلب حمایت دو شرکت پایا فن یاخته البرز و کیان ژن آزما در حال تولید واکسن مدل ویروس کشته شده است که این محصول در حال حاضر در سازمان غذا و دارو در حال بررسی است.

مدل وکتور ویروسی شرکت هوم ایمن زیست فناور هم برای تولید واکسن به مرحله ورود به چالش میمون رسیده است. مدل mRNA شرکت درمان گستر رناپ با همکاری آریوژن هم در مرحله تست چالش میمون قرار دارد.

پیش‌بینی‌ها حاکی از این است که با تایید و تولید همه این واکسن‌ها تا پایان سال جاری بیش از 50 میلیون نفر از ایرانیان واکسن کرونا دریافت خواهند کرد.

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *