Tehran - Jordan.str - East Atefi.str - No24
02126353697
info@vismanpharmed.com

متوسط ابتلای کودکان به کرونا ۱.۷ تا ۲ درصد است

متوسط ابتلای کودکان به کرونا ۱.۷ تا ۲ درصد است

فرمانده ستاد عملیات مدیریت بیماری کرونا در تهران با بیان اینکه میزان ابتلا در کودکان کمتر است، تظاهرات بالینی متفاوتی دارند و کمتر بدحال می ‌شوند، گفت: میزان متوسط درگیری کودکان در مجموع جمعیت‌ های سنی ۱.۷ تا ۲ درصد است.

به گزارش وبدا، دکتر علیرضا زالی فرمانده ستاد عملیات مدیریت بیماری کرونا در تهران در اختتامیه پویش سپاس از مدافعان و سفیران سلامت که امروز برگزار شد گفت: “ضمن تبریک روز دختر با بیان اینکه بسیار خوشحالم که این پویش به عنوان یک رفتار اجتماعی نوین با نگاه قدرشناسانه در سطوح دانش آموزی شکل گرفت، از مسئولان آموزش و پرورش درخواست می‌ کنم حتماً شکل ثابت‌ تر دبیرخانه‌ ای برای این پویش در نظر بگیرند تا وجوه جدیدی از این پویش ها شکل بگیرد، همه با هم باید برای تحقق شعار «هر دانش‌آموز، یک سفیر سلامت» هم ‌قسم شویم. دانش‌آموزان و کودکان به علت ظرفیت ‌های نوآورانه، نگاه منطقی بلندپروازانه و قدرت اجتماعی بالا می ‌توانند در این زمینه موفق ظاهر شده و به‌ صورت مستقیم و غیرمستقیم موجب ارتقای سلامت جمعی ایرانیان شوند. این شعار، یک تاکتیک منطقی، سهل ‌الوصول و عالمانه برای تحقق مفهوم ارتقای سواد سلامت جامعه است. ” 

کرونا یک بحث عالم گیرو فرایند جهانی است 

وی با بیان اینکه کرونا یک بحث عالم گیرو فرایند جهانی است گفت: “بانک جهانی اعلام کرده است در دوران کرونا فعالیت‌ های دانش‌آموزی و اقتصادی مدارس در دنیا بیش از ۱۰ تریلیون دلار آسیب دیده‌ است. مجامع بین المللی پیش‌بینی می‌ کنند حتی با اتمام کرونا بیش از ۲۵ میلیون دانش‌آموز دیگر به مدرسه بازنخواهند گشت. یکی از عوارض کرونا در سال‌های آتی، بازماندگان از تحصیل در سطح جهان خواهند بود.”

دکتر زالی تصریح کرد: “کم نیستند افرادی که به دلیل نوع تغذیه در منازل، تغییر در بی ام آی در سال های آینده مستعد ابتلا به بیماری‌های غیر واگیر شوند. در دوره نوجوانی و کودکی زمینه بروز بسیاری از بیماری‌های غیر واگیر شکل می‌ گیرد؛ جنبه‌های روان‌شناختی همچون اضطراب، پرخاشگری، سردرگمی و غوطه ‌ور شدن در فضای مجازی به علت عدم تسلط کافی والدین، اختلالات اضطرابی، از هم گسیختگی روانی، افت تحصیلی و از این قبیل آسیب ‌ها مطرح است؛ براین اساس باید عوارض روانی کرونا را در دانش آموزان بررسی کنیم. “

رییس دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی اعلام کرد: “درحال حاضر مدارس ١٣۵ کشور در جهان تعطیل هستند که از این تعداد ١٠۵ کشور استراتژی‌های مطلوبی در بازگشایی مدارس داشتند که می ‌توان این تجارب جهانی را درنظر داشت. بررسی روش‌ های آموزشی کشور‌هایی مانند تایوان، سنگاپور، آلمان و کره جنوبی در این دوران قابل تامل است.”

وی گفت: “کرونا شرایطی را فراهم می‌ کند که مطالبات فروخفته آموزش ‌و پرورش در این روزها رسانه ای شود و به گوش کاندیداهای محترم ریاست جمهوری رسانده شود؛ شاید کرونا بیش از هر زمان دیگری آسیب‌ های ساختاری، بنیادی و اعتباری آموزش‌ و پرورش در ایران را نمایان و هویدا کرد. “

کودکان کمتر به کرونا مبتلا می شوند 

فرمانده ستاد عملیات مدیریت بیماری کرونا در تهران بیان کرد: “کودکان کمتر به کرونا مبتلا می شوند؛ میزان متوسط درگیری کودکان در مجموع جمعیت‌ های سنی ۱.۷ تا ۲ درصد است، همچنین کمتر از نیم تا 2 درصد کودکان در آی سی یو بستری می شوند.”

وی توضیح داد: “بیشترین میزان ابتلا در گروه سنی زیر ۱۸ سال مربوط به پسران ۱۵ تا ۱۷ سال است، اما بیشترین موارد بستری معمولاً در کودکان زیر ۱۰ سال است. مطالعه ‌ای که در تهران داشتیم نشان داد که 77 درصد کودکان زیر 10 سال که در بیمارستان‌ های تهران به علت کرونا بستری شدند، بیماری زمینه ‌ای داشتند. کودکان پخش کننده بسیار مهم ویروس هستند.اخیرا در آلمان مطالعه ‌ای انجام و مشخص شده سطح آنتی بادی‌ کودکان مورد مطالعه ۶ برابر بالاتر از حدمعمول بوده یعنی به بیماری مبتلا شده اند اما ضعیف بوده و در همان فاصله بیماری را منتقل کرده‌اند. “

دکتر زالی در پایان افزود: “بازگشایی مدارس باید با نگاه علمی همراه و طراحی پروتکل‌ ها به گونه ‌ای باشد که فقط مدرسه را به عنوان یک محیط امن بهداشتی درنظر نگیریم. در تهران حواشی متعددی داریم که اهمیت ایمن سازی و رعایت بهینه پروتکل ‌ها در آنجا همچون سرویس های ایاب و ذهاب، تغذیه و دستشویی ها کمتر از کلاس درس نیست. برای بازگشایی مدارس در تهران باید نیم نگاهی هم به وضعیت تردد درون شهری داشته‌ باشیم، دیروز ۹۲۲ هزار نفر از متروی تهران استفاده کرده‌اند که قبل از این 2 میلیون و خرده ای بود که اکنون با یک سوم مسافران روبه رو هستیم. آن دو سوم، مربوط به فعالیت‌ های آموزشی است؛ اگر مدارس و دانشگاه ها را باز کنیم باید فکری به تکانه ‌های آن در حوزه تردد بین شهری کنیم که مهم است.”

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *